TRANSPORT RESPIRATORA

TRANSPORT RESPIRATORA

Pre svega želimo da se zahvalimo herojima današnjice. Svim hrabrim vozačima velikog srca koji u ova teška vremena rade i funkcionišu punom parom. Hvala vam dragi vozači što nam omogućavate da nam prodavnice budu pune, i da mi, koji ostajemo svojim kućama imamo sve što nam je potrebno. Hvala vam što nas čuvate i što se tu.❤?

U ova teška vremena, kada je korona virus zakucao na svetska vrata, svi smo u čudu, nedoumici i strahu. Informacije se menjaju iz časa u čas… Zato, svima nama koji učestvujemo u transportu i njegovoj organizaciji ovo predstavlja jedan veliki izazov.

Da je lako-nije, ponekada jedva ispratitimo sve promene na dnevnom nivou. Nailazimo na razne probleme, ali se trudimo da ih rešimo na najbolji mogući način. Način da klijent bude zadovoljan, a posao obavljen brzo i efikasno.

Jedan od poslova, na koji smo posebno ponosni, u ova teška i neizvesna vremena je transport respiratora.

Uz pomoć našeg saradnika Ivana Denčića- P & I Cargo Trans DOO, uspeli smo brzo i efikasno da organizujemo transport respiratora iz Grčke za Crnu Goru.

U saradnji sa gospodinom Denčićem, uspeli smo najvredniju robu današnjice transportovati u rekordnom roku, kombi prevozom iz Atine za Podgoricu.

Itekako svesni situacije i potrebne brzine transporta, za rutu smo izabrali Albaniju. Ukupno tranzitno vreme je bilo jedan dan (od momenta kada je roba izvozno ocarinjena do trenutka istovara). Zajedno smo se svi trudili da ovaj transport bude prioritet i uložili sve napore, kako i svoje dugogodišnje iskustvo da ga obavimo na najbolji način-u čemu smo i uspeli.

Zahvaljujemo se svojim klijentima na ukazanom poverenju. Posebno se zahvaljujemo svim hrabrim vozačima.

U nastavku možete pogledati fotografije:


Dipl. ekonomista Stevanović Mirjana 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *